Even voorstellen

Over Animal-Nature.

Het welzijn van onze dieren is afhankelijk van diverse factoren.
Belangrijk daarin is dat er wordt voldaan aan zowel de fysieke als de mentale behoefte die een dier heeft.

Dit is voor ieder dier natuurlijk verschillend. Een paard heeft een heel andere behoefte dan een hond of kat. De levensstijl van de eigenaar is daarin een belangrijk punt. Het gaat dan ook om de totale behoefte van een dier.
Daaronder verstaan we een goede voeding en voldoende beweging om zijn fysieke lichaam in conditie te houden. Dit is niet alleen belangrijk voor het bewegingsapparaat, maar ook voor de spijsvertering.

Naast het fysiek in goede conditie houden is het mentaal in balans houden net zo belangrijk. Dat wil zeggen, dat er voor het dier voldoende prikkels moeten zijn om zijn behoefte te bevredigen. Een dier dat mentaal niet in balans is zal op den duur ook fysieke klachten gaan ontwikkelen. Zolang deze disbalans van tijdelijke aard is, is dat niet zo heel erg. Ieder gezond levend wezen moet in staat zijn zo’n tijdelijke disbalans op eigen kracht weer op te lossen. Duurt dit echter te lang, dan ontstaat er schade en moeten we ingrijpen, liefst voordat er blijvende schade ontstaat.

In de natuurgeneeskunde hebben we diverse mogelijkheden om deze disbalans te verhelpen. Het doel hiervan is om de oorzaak van het probleem op te sporen en op te lossen en niet alleen aan symptoombestrijding te doen. Door het zelf genezende vermogen van het lichaam weer te herstellen kan het dier zichzelf genezen.

Onze winkel en Webwinkel

In onze winkel en webwinkel voeren wij een breed assortiment met diverse merken. Dit varieert van voedingssupplementen voor inwendig gebruik tot een complete verzorgingslijn voor de huid en vacht voor dieren. Voor veel klachten, chronische klachten en/of klachten die net zijn ontstaan, is er ook een natuurlijk alternatief.

Voor gedragsproblemen zijn er diverse middelen die de gemoedstoestand van u dier kunnen beïnvloeden en eventuele angsten kunnen verminderen. Wij kunnen voor emotionele problemen ook een samenstelling van de Bach remedies op maat voor uw dier maken.

Praktijk voor natuurlijke geneeswijze voor dieren

Tevens hebben wij een praktijk waar wij werken met o.a. radionica. U kunt telefonisch contact opnemen voor informatie of voor het maken van een afspraak.

 

U kunt bij ons terecht voor advies over de gezondheid en het welzijn van uw dier. Zowel voor fysieke klachten als gedragsproblemen.

Komt u regulier niet verder? Dan kunnen wij vast wat voor u betekenen!