Informatie en advies

Voor informatie en advies over het welzijn en de gezondheid van uw dier kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of langskomen in de winkel. Ook als u een andere visie wilt horen over de behandeling van uw dier.

In onze winkel en webwinkel voeren wij een breed assortiment met natuurlijke producten van diverse merken. Dit varieert van voedingssupplementen voor inwendig gebruik tot een complete verzorgingslijn voor de huid en vacht voor dieren. Voor veel klachten, chronische klachten en/of klachten die net zijn ontstaan, is er ook een natuurlijk alternatief.

Voor gedragsproblemen zijn er diverse middelen die de gemoedstoestand van u dier kunnen beïnvloeden en eventuele angsten kunnen verminderen. Wij kunnen voor emotionele problemen ook een samenstelling van de Bach remedies op maat voor uw dier maken.

U kunt bij ons een afspraak maken bij onze Praktijk voor natuurlijke geneeswijze voor dieren voor een kort of uitgebreid consult voor zowel fysieke als mentale problemen. Wij werken met diverse therapieën o.a. Homeopathie, Aromatherapie, Bachremedies, Celzouten, Fytotherapie, Voedingssupplementen, Voedingsadvies, Gedragstherapie.

Op dit moment ben ik bezig met de opleiding Osteopathie voor honden om u in de toekomst nog beter van dienst te zijn en uw dier nog beter te kunnen begeleiden naar een goede gezondheid.

Tevens heb ik met twee collega’s een hondenschool: Hondenschool Sociaal Leren waar je alles leert over je hond en jullie relatie. Er is voldoende ruimte voor individuele begeleiding voor honden met problemen. Neem gerust een kijkje op http://www.hondenschoolsociaalleren.nl

 

Prijslijst behandelingen:

Praktijk voor Osteopathie

Natuurgeneeskunde en gedragsadvies

1 e Consult met o.a:                                               €  85,00

Osteopatische behandeling

Natuurgeneeskundig advies

Meting met biosensor

Gedragsadvies, voedingsadvies ect

Exl middelen

 

Vervolgconsult:                                                      €  45,00

(binnen 3 maanden)

 

ECD test (speekseltest)

Intake, speeksel afname,

Uitslag, behandelplan, incl. ECD-korrels

Exl. Geadviseerd middelen                                 € 189,00

 

 

Kort consult duur max 30 min.                           €  39,95

o.a vuurwerkangst meting welke

middelen passen met gedrag advies

Exl. Middelen

 

Afspraken dienen 24 uur van tevoren worden afgezegd