Informatie en advies

Voor informatie en advies over het welzijn en de gezondheid van uw dier kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of langskomen in de winkel. Ook als u een andere visie wilt horen over de behandeling van uw dier.

In onze winkel en webwinkel voeren wij een breed assortiment met natuurlijke producten van diverse merken. Dit varieert van voedingssupplementen voor inwendig gebruik tot een complete verzorgingslijn voor de huid en vacht voor dieren. Voor veel klachten, chronische klachten en/of klachten die net zijn ontstaan, is er ook een natuurlijk alternatief.

Voor gedragsproblemen zijn er diverse middelen die de gemoedstoestand van u dier kunnen beïnvloeden en eventuele angsten kunnen verminderen. Wij kunnen voor emotionele problemen ook een samenstelling van de Bach remedies op maat voor uw dier maken.

U kunt bij ons een afspraak maken bij onze Praktijk voor natuurlijke geneeswijze voor dieren voor een kort of uitgebreid consult voor zowel fysieke als mentale problemen. Wij werken met diverse therapieën o.a. Homeopathie, Aromatherapie, Bachremedies, Celzouten, Fytotherapie, Voedingssupplementen, Voedingsadvies, Gedragstherapie.

De opleiding Osteopathie voor honden Bij Michael Hamerslag is in 2023 afgerond om u in de toekomst nog beter van dienst te zijn en uw dier nog beter te kunnen begeleiden naar een goede gezondheid.

Tevens heb ik met twee collega’s een hondenschool: Hondenschool Sociaal Leren waar je alles leert over je hond en jullie relatie. Er is voldoende ruimte voor individuele begeleiding voor honden met problemen. Neem gerust een kijkje op http://www.hondenschoolsociaalleren.nl

  

Praktijk voor Osteopathie Natuurgeneeskunde en gedragsadvies

1e consult  Osteopathie:                                         €  85,00

Osteopatische behandeling

Natuurgeneeskundig advies

Gedragsadvies, voedingsadvies etc.

excl. middelen

 

Vervolgconsult:                                               €  45,00

(Binnen 3 maanden)

 

ECD (speekseltest)                                         € 189,00

Dit consult bestaat uit 2 consulten van ongeveer 1 uur

1e consult:  intake, speekselafname,

2e consult:  uitslag van het laboratorium  bespreken,  behandelplan opstellen

incl. ecd korrels die het hele proces ondersteunen.

excl. geadviseerde middelen die uit de uitslag naar voren komen.

Graag voor het 1e consult alle medische gegevens doorgeven.

 

Vuurwerk consult    excl. middelen                   € 35,00

 

 

Balans en coördinatie sessie.                       €  25,00

30 min.

 

Afspraken dienen 24 uur  van te voren worden afgezegd anders worden de volledige kosten in rekening gebracht.