Praktijk voor natuurlijke geneeswijze voor dieren

Over Animal-Nature.

Het welzijn van onze dieren is afhankelijk van diverse factoren.
Belangrijk daarin is dat er wordt voldaan aan zowel de fysieke als de mentale behoefte die een dier heeft.

Dit is voor ieder dier natuurlijk verschillend. Een paard heeft een heel andere behoefte dan een hond of kat. De levensstijl van de eigenaar is daarin een belangrijk punt. Het gaat dan ook om de totale behoefte van een dier.
Daaronder verstaan we een goede voeding en voldoende beweging om zijn fysieke lichaam in conditie te houden. Dit is niet alleen belangrijk voor het bewegingsapparaat, maar ook voor de spijsvertering.

Naast het fysiek in goede conditie houden is het mentaal in balans houden net zo belangrijk. Dat wil zeggen, dat er voor het dier voldoende prikkels moeten zijn om zijn behoefte te bevredigen. Een dier dat mentaal niet in balans is zal op den duur ook fysieke klachten gaan ontwikkelen. Zolang deze disbalans van tijdelijke aard is, is dat niet zo heel erg. Ieder gezond levend wezen moet in staat zijn zo’n tijdelijke disbalans op eigen kracht weer op te lossen. Duurt dit echter te lang, dan ontstaat er schade en moeten we ingrijpen, liefst voordat er blijvende schade ontstaat.

In de natuurgeneeskunde hebben we diverse mogelijkheden om deze disbalans te verhelpen. Het doel hiervan is om de oorzaak van het probleem op te sporen en op te lossen en niet alleen aan symptoombestrijding te doen. Door het zelf genezende vermogen van het lichaam weer te herstellen kan het dier zichzelf genezen.

Nieuw bij Animal-Nature in de praktijk voor natuurlijke geneeswijze voor dieren: Uitgebreid consult m.b.v. Radionica

Wat houdt dit in ?

In onze praktijk voor natuurlijke geneeswijze voor dieren werken wij o.a. met radionica.

Wat is radionica

Radionica is een 100 jaar oude methode die wordt ingezet voor het analyseren van de gezondheidstoestand en het in balans brengen van het energiesysteem van het lichaam zodat het zichzelf weer kan genezen.

Hoe werkt Radionica

Wil je begrijpen hoe radionica kan werken? Dan is het goed je te verdiepen in de opbouw van ons lichaam en onze omgeving.

Elke lichaamscel heeft een eigen trillingsfrequentie

Alles in en om ons heen bestaat uit energie. Ook levende wezens. Energie bestaat uit trillingen, net als licht en geluid. Elke lichaamscel heeft een eigen trillingsfrequentie.

Resonantie herstelt cel frequenties
Een radionica-apparaat kan al deze trillingen aan de hand van uniek materiaal van het dier meten. Zodra de trillingsfrequenties afwijken van normale cel frequenties is er een energetische disbalans. Dan test de MARS III, het apparaat waar wij mee werken, waardoor deze disbalans wordt veroorzaakt.

Dit kan veroorzaakt worden door allerlei negatieve invloeden zoals een allergie, belastingen door bacteriën, schimmels, virussen, toxinen, vaccinaties, emotionele en psychische belastingen, chakra blokkade, verstoring door shock etc.

Door afwijkende cel frequenties te normaliseren, kan een lichaam herstellen. Het apparaat stuurt daarom de juiste trilling terug naar het lichaam. Dit wordt resonantie genoemd.

De behandeling bij een disbalans

Is er een disbalans geconstateerd? Dan kan gekozen worden voor een passende behandeling en/of het uitzenden van specifieke trillingen, de resonantie. Dat stimuleert het zelfherstellende vermogen van het lichaam. De behandeling kan aangevuld worden met Fytotherapie, Healing, Homeopathie, Cel zouten, Bachremedies, Aromatherapie en aanpassing van voeding enzovoorts.

Tarieven

Eerste consult, uitgebreid consult (intake, onderzoek, metingen en advies, inclusief flesje met benodigde druppels met frequenties uit het MarsIII apparaat) duur 75 minuten € 85,00

Vervolg consult: duur 45 minuten € 45,00 inclusief flesje met benodigde druppels

Wij bieden ook een kort consult!

Voor vragen die iets meer tijd en aandacht vergen bieden wij  u de mogelijkheid van een kort consult. Hier wordt wat uitgebreider ingegaan op uw vraag dan in de winkel of telefonisch mogelijk is.  Dit consult van 30 minuten bieden wij u aan voor € 29,50 exclusief eventueel benodigde middelen.