Wat is vitaal water? Ons lichaam bestaat voor ongeveer 70% uit water. Water is van grote invloed op onze gezondheid. water speelt een cruciale rol in de aanvoer van voedingsstoffen, in omzetting naar energie en bij de afvoer van afvalstoffen. De hoeveelheid, de kwaliteit en de vitaliteit van het water in ons lichaam is daarom inherent aan hoe we ons voelen en hoe we ons gedragen. Het water dat we tot ons nemen kan daarom niet zuiver en vitaal genoeg zijn. Geluid bestaat uit trillingen die ieder mens waarneemt. wist u dat water de eigenschap heeft om de meest subtiele trillingen te ontvangen en informatie tot zich te nemen? een wereldwijd bekende onderzoeker Masaru Emoto heeft ontdekt dat watermoleculen beïnvloed worden door (de trillingen van) gedachten, woorden en gevoelens. Varenstructuur Vitaal water helpt je gezond, fit en vitaal te houden. Het is hoe water hoort te zijn, met een goed georganiseerde varenstructuur. Dit kunt u zien op de foto. De vitaliser voegt niets toe aan het water, maar plaatst de moleculen in hun natuurlijke vorm. Dat merkt u aan de smaak en de zachtheid. Dankzij vitaal water ben je weerbaarder, het immuunsysteem en doorbloeding verbeteren en voedingsstoffen worden beter opgenomen. Vitaal water zorgt voor een extra steuntje in de rug. Waarom vitaal water?

Water is van levensbelang. Zonder kunnen we niet leven. Dus draaien we de kraan open en nemen een glas. Prima! Maar weet je dat het water uit onze kraan ver afstaat van het kristalheldere water van een natuurlijke bron? Daarnaast worden we steeds meer omringd door zendmasten, elektrische apparaten, mobiele telefoons, magnetrons en computers. Die verspreiden straling (elektrosmog), waardoor ons lichaam beïnvloed wordt. Water uit uw waterleiding neemt die stralingen ook op. We krijgen steeds meer te maken met de effecten van elektromagnetische straling. Hoe kunnen we nu onszelf beschermen? De mogelijke oplossing kunnen we zoeken in water. Is het drinkwater in Nederland vitaal?

Het drinkwater in Nederland bestaat meestal uit meerdere keren gezuiverd oppervlaktewater. Dit water is kwalitatief goed. De schadelijke stoffen zijn uit het leidingwater gehaald, maar deze stoffen hebben informatie (lees: frequenties) achtergelaten. Door het zuiveringsproces is de vitaliteit van het leidingwater laag. Elk huis heeft dus dezelfde kwaliteit van water maar elk huis heeft wel een andere vitaliteit. Acqua Universo zou dit voor u kunnen onderzoeken. Voordelen De voordelen van vitaal water zijn: ondersteunt het immuunsysteem en het weerstandsvermogen is zachter en voller van smaak zorgt voor een betere opname van voedingsstoffen ontlast de lever en de nieren is een belangrijk onderdeel om vitaliteit op te bouwen. Vitaliteit is een combinatie van fysieke, sociaal emotionele en mentale energie waarmee men doelen kan realiseren. Vitaliteit geeft kwaliteit aan het leven.